Post Reply

Soorten relaties Aldfaer naar Geneanet


hyacint
hyacint
Posts: 2
Entry mode: Text
Browsing: Text
View their family tree
Hoe moet ik een goed voorbeeld bezorgen?
wimdeckers
wimdeckers
Moderator
Posts: 10863
Uw huidige stamboom op Geneanet is te groot om als voorbeeld te kunnen dienen.

Na intern beraad is er besloten om zelf een versie 8.1 te downloaden, en daarin de nodige data in te voeren, om er vervolgens een gedcom uit te exporteren. Aan de hand van die gedcom zal worden bekeken aan welke zijde het probleem ligt, en indien mogelijk zullen de technici van Geneanet het importprogramma aanpassen, zoals zij altijd doen.
Het is Geneanet er namelijk aan gelegen dat iedere genealoog zijn/haar data eenvoudig en correct kan overbrengen naar Geneanet.

Geneanet zal ook nimmer beweren dat haar importprogramma voor 100% aansluit met andere programma's, daar er soms 'vreemde' tags worden gebruikt, maar neemt wel de moeite om haar programma, waar mogelijk en noodzakelijk, aan te passen. Zoals dit jaar nog gebeurde voor tags voor burgerlijke huwelijken in gedcoms vanuit een ander programma.

Overigens heb ik zelf vanaf begin dit jaar een lijstje in het leven geroepen om dit soort problemen op vast te leggen, zodat dit soort onbeantwoorde problemen niet meer zullen voorkomen. Regelmatig stuur is aan de hand van dat lijstje reminders aan de ontwikkelaars.
Post Reply

Return to “Aldfaer”